Vučić sa Rogozinom na Sajmu naoružanja u Sankt Peterburgu

Ministar odbrane i jedan od najbližih saradnika i prijatelja Vladimira Putina prisustvuju nastupu MiG-ova 29 M2 i "suhoja 27", a bili su gosti i na ruskom ratnom brodu

  • 2

Prvi potpredsednik Vlade i ministar odbrane Aleksandar Vučić boravi danas u Ruskoj Federaciji, gde kao specijalni gost Dmitrija Rogozina, jednog od najbližih saradnika i prijatelja Vladimira Putina, prisustvuje Sajmu naoružanja i opreme u Sankt Peterburgu.

Vučić i Rogozin prisustvuju nastupu MiG-ova 29 M2 i "suhoja 27", a ovo je do sada najveći prikaz snaga ruskog ratnog vazduhoplovstva i ruskih pomorskih snaga.

Domaćin je posebnu pažnju posvetio prikazu leta i operativnih sposobnosti aviona za koje je Srbija zainteresovana, MiG 29 M2.

Vučić i Rogozin bili su gosti i na ruskom ratnom brodu, koji je primer najsavremenije i najmodernije vojne tehnologije, saopštila je Vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cu

    4. jul 2013 | 12:19

    Samo neka gostuje i naravno sve to ide na trosak gradjana!

  • marko

    4. jul 2013 | 15:26

    Ja neznamkja jos to modeerna vojska vozi te migove.Sto ne kupe Suhoj nego samo gomioaji otpad.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA