POZVAO GA PALMA: Dačić na takmičenju u kik-boksu

- Neće doći samo Obama jer ga nisam pozvao - kazao je gradonačelnik Jagodine i osnivač kik-boks kluba "Palmini tigrovi" Dragan Marković, koji stoji iza 16. kik-boks turnira u Končarevu

  • 0

Predsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić prisustvovaće u Končarevu sportskoj manifestaciji kik-boks mečeva, koja počinje u 20.45 sati, navodi se u saopštenju Biroa MUP-a za saradnju s medijima.

Kik-boks klub "Palmini tigrovi" iz Jagodine organizovaće tradicionalni, 16. po redu turnir na kojem će učestvovati i reprezentativci Poljske. Njima će se suprotstaviti  reprezentativci Srbije iz KBK "Palmini tigrovi" među kojima je i svetski i evropski prvak u ovom sportu Miloš Anić.

Osnivač kluba, gradonačelnik Jagodine, Dragan Marković Palma rekao je da je i ove godine pozvao brojne istaknute ličnosti iz političkog i javnog života Srbije.

- Očekujem dolazak svih njih, neće doći samo Obama jer ga nisam pozvao - kazao je Marković.

Kik boks turnir u Končarevu, oko šest kilometara istočno od Jagodine, na levoj obali Velike Morave, ubraja se među najposećenije u ovom delu Evrope, održava se na otvorenom, i u proseku ga gleda oko 10.000 ljudi.

Uprava kluba saopštila je da će u slučaju da sutra padne kiša, turnir biti održan u sportskoj sali u Jagodini.

Na dosadašnjim turnirima u Končarevu, pored reprezentativaca Poljske nastupale su i selekcije Rusije, Bugarske, Hrvatske, Turske, Grčke, Španije, Ukrajine, Francuske, Mađarske, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Italije.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA