DAČIĆ: Srbija posle Hrvatske ulazi u EU (FOTO)

- To je naš cilj broj jedan i ja ću taj stav zastupati u daljim razgovorima sa predstavnicima Vlade Srbije - rekao je premijer posle kik boks meča u Jagodini

  • 13

Posle Hrvatske, Srbija je sledeća zemlja koja mora ući u Evropsku uniju, poručio je premijer Srbije Ivica Dačić sa boks meča održanog u Jagodini.

- To je naš cilj broj jedan i ja ću taj stav zastupati u daljim razgovorima sa predstavnicima Vlade Srbije. To sam rekao i na današnjem sastanku sa njima - rekao Dačić i dodao:

- Mi ćemo svake godine u ovo vreme anlizirati rezultate koje smo postigli. Ovu vladu održavaju rezultati. Ništa spektakularno se nije desilo na današnjem sastanku, nije bilo svađe. Mi smo ozbiljni političari. Sledeće nedelje ćemo se dogovoriti šta su naši sledeći ciljevi, nakon toga ćemo to izneti na vladi. Ulazak u EU, put ka Evropi, je cilj broj jedan, drugi cilj je nezaposlenost. To ne možemo bez stranih investicija i povoljnog ambijenta.

Ipak, veće ovacije od Dačića dobio je Aleksandar Konovalov koji je savladao Mihaila Krolika za istorijsku pobedu KK "Palmini tigrovi", u okviru koje su Jagodinci savladali Poljake u svih pet mečeva

Pobedili su i Predrag Mijajlović, Mihajlo Jovanović, Boban Marinković i Miloš Anić.

Pored Dačića, meču su prisustvovali i predsednik Narodne skupštine Nebojša Stefanović kao i još 15 ambasadora.

(P. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    8. jul 2013 | 00:21

    Pa vise nema ko drugi osim srbije. Svi su usli. Mi i zimbabve nismo

  • iskompleksirani Sloba Mali okrenuo priču

    8. jul 2013 | 03:22

    Jaooo, koji kompleksi. Otkako je objavljeno da Hrvatska ulazi u EU, ex-radikali i miloševićanci okrenuli ploču. Čak se odriču i Kosova na kojem je sva istorija što je Srbija ima. Samo da se približimo braći Hrvatima. Užas. Kompleksi. Ako ćemo realno, Vojvodina spada u EU, Srbija ne.

  • Eki

    8. jul 2013 | 00:39

    Svaka cast vlado za komentar samo jos da dodam koje godine poz sa kosova

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA