Tuča odbornika SPO, glavom polomio nos sekretaru stranke!

U stranačkim proistorijama SPO-a u Požarevcu Petar M. (43) iz Kostolca, predsednik gradskog odbora za energetiku, povredio u tuči Branislava U. (63) iz Kostolca, sekretara Gradskog odbora

  • 1

Branislav U. (63) iz Kostolca, sekretar Gradskog odbora SPO u Požarevcu, zadobio je teške telesne povrede u tuči sa stranačkim kolegom i odbornikom Petrom M. (43) iz Kostolca, predsednikom gradskog odbora za energetiku.

Do ove tuče došlo je 28. juna, prilikom proslave Vidovdana, stranačke slave Srpskog pokreta obnove.

Do ovog incidenta došlo je u stranačkim prostorijama Srpskog pokreta obnove, u Drinskoj ulici u Požarevcu, nešto pre 17 sati. Tada je izbila svađa između Branislava U. i Petra M., koji su odranije imali neraščišćene odnose. Nakon svađe, Petar je fizički nasrnuo na Branislava i glavom ga udario u predelu nosa, da bi ga, nakon izlaska iz stranačkih prostorija, nogom udario u stomak i grudi - saopštila je požarevačka policija.

Dežurni lekar Opšte bolnice u Požarevcu je Branislavu U. konstatovao teške telesne povrede u vidu preloma nosa i kontuzije grudnog koša.

Policija je protiv obojice podnela prekršajne prijave zbog narušavanja javnog reda i mira, dok će Osnovno javno tužilaštvo protiv Petra M. podneti krivičnu prijavu zbog nasilničkog ponašanja i zbog nanošenja teških telesnih povreda.

(D. K.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stranac

    11. jul 2013 | 13:34

    Tolko o nasim politicarima koji ce nas sutra predstavljati u svetu .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA