SNS: Srbijom upravljaju politički mafijaši

Naprednjaci tvrde da je Ministarstvo ekonomije najodgovornije za loše stanje u zemlji, koju, kako kažu, vode oni koji su se obogatili u razornoj privatizaciji

  • 0

Srpska napredna stranka ponovila je danas da joj je želja smena političke klase koju čine sve vladajuće stranke, a koje naprednjaci posmatraju kao "jedan jedinstveni kolektivitet".

- SNS želi promenu na narednim izborima i smenu političke klase koju čine sve vladajuće stranke, a koje su se, ne samo u prethodne četiri nego u prethodnih 20 godina, debelo ogrešile o interese građana Srbije -  izjavio je funkcioner te stranke Marko Ðurić.

Komentarišući izjavu lidera SPS Ivice Dačića da se pred izbore stvara atmosfera u kojoj će SNS moći u koaliciju jedino sa DS, Đurić je kazao da je normalno da SPS želi da onemogući promene.

- Dačić je deo vlasti koju mi želimo da smenimo - rekao je Ðurić.

Kako je ocenio, vlast će na naredne izbore izaći sa ponavljanjem "istih obećanja koja su se mogla čuti i pre prethodnih izbora".

- Srbijom upravlja politička mafija, koju čine, kako tvrdi, svi oni koji su se u prethodnih 20 godina na najrazornijoj privatizaciji u istočnoju Evropi i najlošije vođenim tokovima privrednih aktivnosti obogatili – rekao je Đurić, i dodao da je Ministarstvo ekonomije najodgovornije za stanje u zemlji.

Izvor: Tanjug

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA