PALMA: Dinkić je dobro radio ne znam što više nije ministar

- Jedinstvena Srbija se nije bavila rekonstrukcijom Vlade, niti smo se bavili ocenjivanjem rada ministara. To je ocenjivao predsednik Vlade i prvi potpredsednik - kaže predsednik Opštine Jagodine

  • 7

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je da se ta stranka nije bavila rekonstrukcijom Vlade Srbije niti je ocenjivala ministare, ali je napomenuo da smatra da je ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić dobro radio.

- Jedinstvena Srbija se nije bavila rekonstrukcijom Vlade, niti smo se bavili ocenjivanjem rada ministara. To je ocenjivao predsednik Vlade i prvi potpredsednik  - rekao je Marković novosadskom Dnevniku i ponovio da je, prema njegovom mišljenju, Dinkić dobro radio i da ne zna zašto više nije član Vlade.

Lider JS i predsednik Opštine Jagodine je još jednom istakao da nije zainteresovan za ministarsku funkciju nego “da pomogne i Vladi i gradovima Srbije, a ministarska funkcija me u ovom trenutku ne interesuje”.

Marković je naglasio da JS “dovodi investitore, vodimo privrednike u države EU, a evo sutra u Jagodinu dolazi peti Italijan da otvori fabriku. Dali smo mu halu gde će zaposliti 150 ljudi i proizvodiće kuhinje, a paralelno će u industrijskoj zoni početi da pravi proizvodni pogon”.

- Mi nemamo vremena za to da se izbori održavaju svake godine ili svake druge, da trošimo toliko para za izbore - rekao je on.

Ističući da u ovom trenutku nije dobro da budu raspisani vanredni izbori, jer Srbija treba da dobije datum za početak pregovora sa EU, Marković je dodao da “vanredni izbori, pa i kada je u pitanju Vojvodina”, ne bi trebalo da se raspisiju do početka sledeće godine.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    4. avgust 2013 | 12:21

    O gdinu Markovicu imam samo reci pohvale,upoznao sam coveka pre par godina i odusevio me,samo napred

  • Vlada

    4. avgust 2013 | 13:55

    Nemoj da me razocaravas. Bar u tebe palma imam poverenja. Sta je dobro radio? Mozda za sebe ali za nas nista

  • Zelja

    4. avgust 2013 | 13:38

    Sta palma zna sem da gura pare iz budzeta u jagodinu.kao nekad velja u cacak.jak strucnjak ko i dinkic.u kanalu 12godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA