ĐUKIĆ DEJANOVIĆ: Dačića čuvaju rezultati u MUP-u

Ministarka zdravlja je istakla da i Aleksandar Vučić i Jovan Krkobabić i Rasim Ljajić imaju istovremeno više funkcija, i da ne vidi zašto i Ivica Dačić ne bi imao

  • 14

Rezultati rada Ivice Dačića u Ministarstvu unutrašnjih poslova ne daju za pravo prvom čoveku socijalista da napusti tu poziciju, kaže Slavica Đukić Dejanović.

- Svi potpredsednici Vlade obavljaju istovremeno više funkcija. Aleksandar Vučić je i koordinator službi bezbednosti, a Jovan Krkokabić i Rasim Ljajić su ujedno i ministri. Na vidim zašto bi onda Dačić morao da se rastereti više nego neko drugi, iako zasigurno obavlja težak i odgovoran posao - rekla je ministarka zdravlja i potpredsednica SPS.

Ona je za "Novosti" rekla da je normalno da ljudi iz Srpske napredne stranke žele da njihov predsednik bude premijer, i da razume to što su oni to pitanje više puta potcrtavali.

Ministarka je takođe ponovila da je svoj ministarski mandat stavila na raspolaganje stranačkom šefu Ivici Dačiću i da neće biti problem da podnese ostavku, ukoliko on proceni da neko drugi može bolje da radi na tom mestu.

- Kao što bez stranih investicija Srbija ne može, tako je i svaka savetodavna pomoć, pa i uključivanje inostranih stručnjaka u rad Vlade, dobrodošla. Samo mi nije jasno da li su oni koji kritikuju ovu ideju zadovoljni trenutnim rezultatima - rekla je ministarka zdravlja.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milisav

    9. avgust 2013 | 23:33

    Ni stobom ni sa dacica nismo zadovoljni eto toliko.

  • sinisa

    9. avgust 2013 | 23:50

    Bas zbog rezultata bi trebalo da ode... Uvece vise ni svojim krajem ne smem da se prosetam...

  • Stranac

    9. avgust 2013 | 23:25

    Auuu al si omatorila sta su ti podocnjaci tolki ????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA