DAČIĆ: Narednih dana sve teme na stolu

- Cilj SPS-a je da rekonstruisana vlada bude što brža i efikasnija, a ne da u njoj držimo što više fotelja - poručio je lider socijalista

  • 2

U razgovorim narednih dana o rekonstrukciji vlade sve će biti na stolu i do sledećeg ponedeljka, kada će se ovo pitanje naći u parlamentu, izaći ćemo sa konkretnim predlozima, izjavio je premijer Srbije i lider SPS Ivica Dačić.

- Sve teme biće na stolu, od formiranja novih ministarstava, rotacije postojećih resora, eventualnog ulaska novih partnera u Vladu, do konkretnih kadrovskih rešenja - rekao je Dačić za "Novosti".

On je naglasio da je "cilj SPS da rekonstruisana vlada bude što brža i efikasnija, a ne da u njoj držimo što više fotelja".

- Naravno, postavlja se pitanje šta bi donela eventualna zamena ministarstava ili uvođenje novih stranaka u Vladu. O tome ćemo sve razgovarati narednih dana i do sledećeg ponedeljka, kada će se ovo pitanje naći u parlamentu, izaći ćemo sa konkretnim predlozima - kazao je Dačić.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niko bitan

    19. avgust 2013 | 08:04

    Kako odlazu danima kad se radi o njihovoj stolici... Da je neki obican smrtnik u pitanju, zavrsio bi na vesalima za dan ako treba!

  • Bivsi Debeli

    19. avgust 2013 | 07:33

    Probajte sa Toletom,on bi bio bolji ministar od mladjanog nislije(sigurno ima vise odijela).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA