Đukić Dejanović: Raduje me ulazak stručnjaka u Vladu

- Još se vode razgovori i pregovori sa većim brojem ljudi, ali raduje činjenica da u Ministartsvo zdravlja i Vladu ulazi osvežavajući potencijal iz Srbije i inostranstva - kaže ministarska zdravlja Srbije

  • 3

Minstarka zdravlja Slavica Đukić Dejanović izjavila je danas da je raduje činjenica da u rekonstruisanu Vladu ulaze novi stručnjaci iz Srbije i inostranstva.

Međutim, ona nije želela da govori o konretnim imenima jer se u ovom trenutku, kako kaže, vode razgovori sa većim brojem ljudi.

- Još se vode razgovori i pregovori sa većim brojem ljudi, ali raduje činjenica da u Ministartsvo zdravlja i Vladu ulazi osvežavajući potencijal iz Srbije i inostranstva - rekla je Đukić Dejanović novinarima u Kliničkom centru Srbije.

Kako je ranije najavio premijer Ivica Dačić, ove sedmice trebalo bi da se završe konsultacije o rekonstrukciji Vlade. Zaseda Vlada Srbije, stranački organi SNS i SPS, a sledeće sedmice biće održana i sednica republičkog parlamenta na kojoj će početi proces izbora novih ministara.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA