TELEGRAF SAZNAJE: Slobodan Milošević novi ministar saobraćaja!

Direktor Uprave za utvrđivanje sposobnosti brodova za plovidbu važi za najozbiljnijeg kandidata da u Vladi Srbije zameni Milutina Mrkonjića

  • 21

Direktor Uprave za utvrđivanje sposobnosti brodova za plovidbu Slobodan Milošević najozbiljniji je kandidat za novog ministra saobraćaja u Vladi Srbije, saznaje Telegraf.rs.

Slobodan Milošević će tako naslediti odlazećeg ministra saobraćaja Milutina Mrkonjića na toj funkciji kao kadar Socijalističke partije Srbije.

- On se do sada dokazao kao stručan kadar na mestu direktora Uprave za utvrđivanje sposobnosti brodova za plovidbu - kaže naš dobro obavešteni sagovornik.

Resor ministarstva saobraćaja ostao je u delu koji pripada SPS-u, a Milošević, rodom s Kosova i Metohije, član je Glavnog odbora socijalista i važi za čoveka u kojeg stranka i rukovodstvo imaju ogromno poverenje.

Odlazeći ministar Mrkonjić rekao je danas da bi inženjeri graditelji na saobraćajnicama "sutra mogli da budu ministri" i da bi odmah kandidovao nekog od njih, kad bi prihvatio da bude ministar.

- Po mom mišljenju, ne dolazi u obzir da taj posao radi neko ko to ne zna. Ja sam uvek bio čovek koji je stavljao stručnost u prvi plan - poručio je Mrkonjić.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kosovac

    22. avgust 2013 | 15:08

    Slobodan Milosevic? Pa gde njega Srbijo staviti, pa on nije ni za gradsku cistocu. Fakultet je zavrsio tako sto je lazirao da je na ratistu i sa uniformom isao na ispite, prodao je Kosovo, kucu, citavo imanje u Kosovu polju, siptarima i on da dodje i bude na toj funkciji?! Ako SPS nema boljeg postaviti na tom mestu onda ste dno dna Srbijo!!!

  • Kosovac

    22. avgust 2013 | 16:00

    Cenogorko o svemu mi mozes pricati ali o Slobodanu Milosevicu "Pikiu" nemoj. Prvo je bio za Kralja i Otadzbinu u SPO kod Draskovica pa je u Kosovu polju siroma presao u SPS kao Predsednik mladih socijalista... A to kako je zavrsio fakultet svi znamo sa Kosova. Vojsku nije osluzio, izbegavao je, a sa uniformom u Pristini je dolazio da polaze ispite. Neka Srbija dobro prostudita njegovu biografiju, a to sto je prodao u Kosovu polju, rodbinu je ostavio na cedilu znajuci gde je imao kucu, pa me ne bi cudilo da to uradi i sa Srbijom.

  • kiza

    22. avgust 2013 | 15:47

    Ovo je prst u oko gradjanima Srbije. Kakva provokacija od strane SPS-a. Onu su zlo Srbije. Dacicu, sram te bilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA