TADIĆ: Nisam bio kod vračare, Tijanić vređa javnost!

- Priča Aleksandra Tijanića je apsolutna laž jer vračare nikada nisam posećivao, a kamoli konsultovao za donošenje političkih odluka - stoji u odgovoru Borisa Tadića direktoru RTS

  • 10

Bivši srpski predsednik Boris Tadić u svom reagovanju povodom izjave Aleksandra Tijanića, direktora RTS-a, istakao je da je "potpuno nerazumno baviti se komentarisanjem njegovih priča o vračarama, koje nikada nije posećivao, a kamoli konsultovao za donošenje političkih odluka".

- Dok god je u Srbiji moguće da ovakva laž uopšte bude objavljena, i pozicionirana kao vest za naslovne strane dnevnih novina, a ljudi koji ih plasiraju da budu na čelu srpskih medija, Srbija će se suočavati sa mnogo većim problemima od priča o vračarama i astrolozima - stoji u saopštenju Tadića u kome se i dodaje da mediji koji, pored svih problema sa kojima se Srbija suočava, daju prostor ovakvoj vesti, "vređaju svoju profesiju i javnost, a ne mene".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    23. avgust 2013 | 20:57

    E moj sedi ,mali covece a bilo je u redu dok su tebe slikali i prenosili gluposti koje si mlatio svakodnevno.Zbog tebe i tvojih 8 godina vladavine si nas ti i tvoji unazadili za bar 20.Da sam znao da ce takvi da vladaju Srbijom pre bih odsekao ruku nego sto sam lupao u serpe protiv Milosevica.

  • Ivke

    23. avgust 2013 | 22:32

    Tadic je bio i ostace pojam za novokomponovanu gospodu. A Tijanic opstaje uvlačeći se svakoj vlasti. Samo omladinac kome je direktiva da pljuje Tadica moze da piše loše o čoveku. Pogledajte samo gde je on a gde je naslednik diplomac.

  • Mirko

    23. avgust 2013 | 20:44

    Tijanić spominje astrologa ne vračaru, ipak mislim da tu ima neke istine,i pre mi je nešto bilo sumljivo,sad vidim da sam ispravno posumnjao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA