SDPS: Razgovaramo sa DS, SPS, URS i LDP, možda i sa SNS

Odluku s kim će na izbore, stranka Rasima Ljajića doneće u prvoj polovini marta, kaže potpredsednik ove partije Jug Radivojević

  • 0

Potpredsednik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Jug Radivojević izjavio je danas da će ta stranka odluku s kim će nastupiti na predstojećim izborima doneti u prvoj polovini marta.

On je podsetio da je predsednik SDPS-a Rasim Ljajić već govorio da je u neformalnim razgovorima s Demokratskom strankom, Socijalističkom partijom Srbije, Ujedinjenim regionima Srbije i Liberalno demokratskom partijom.

- To su, otprilike, političke opcije koje nas zanimaju i s kojima smatramo da možemo u budućnosti da sprovodimo naš program. Jedan od glavnih uslova za saradnju je prihvatanje našeg programa "15 mera za četiri godine", koji smatramo da će umnogome unaprediti život građana - naglasio je Radivojević.

On je dodao da ta stranka nema političke protivnike i stranke sa kojima "isključivo ne sarađuje", ali da je Srpska radikalna stranka "možda stranka" s kojom neće razgovarati o predizbornim koalicijama.

- Za sve ostale smo spremni za razgovore i razgovaraćemo početkom marta - rekao je on, i dodao da će se o potencijalnoj saradnji razgovarati i sa Srpskom naprednom strankom.

Radivojević je kod Terazijske česme, gde su aktivisti stranke povodom dana SDPS-a i Međunarodnog dana socijalne pravde prolaznicima delili letke s programom stranke, rekao da je veoma zadovoljan rezultatima koje je SDPS ostvarila od osnivanja pre dve godine.

(Fonet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA