TASOVAC: Rakijada u Pranjanima i Kobasicijada u Turiji najvažniji događaji u Srbiji (VIDEO)

- Kada bih ja bio ministar kulture uveo bih šarene pečate, a ukinuo bih Zakon o kulturi i informisanju - rekao je pre četiri godine na TVB92 budući ministar kulture Srbije

  • 5

Budući ministar kulture Srbije i jedno od najvećih iznenađenja rekonstruisane Vlade Srbije Ivan Tasovac je gostujući u emisiji "Dvougao" na TVB92 rekao da kada bi on bio ministar kulture prvo bi uveo šarene pečate i ukinuo Zakon o kulturi i informisanju, nije verovatno tada ni slutio da će biti ministar.

Ivan Tasovac je gostujući u "Dvouglu" zajedno sa tadašnjom direktorkom Muzeja Savremene umetnosti Branislavom Anđelković rekao i da je kulturna scena u Srbiji robovlasnička, kao i da država u taj segment ulaže kao zla maćeha.

Tadašnji direktor Beogradske filharmonije rekao je da su najvažniji kulturni događaji u Srbiji Kobasicijada u Turiji i Rakijada u Pranjanima.

- Kada bih ja bio ministar kulture uveo bih šarene pečate, a ukinuo bih Zakon o kulturi i informisanju - rekao je tasovac i dodao da se, kada je reč o ocenjivanju rada ministra, u predškolskom uzrastu ocene ne daju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mr. No

    29. avgust 2013 | 19:17

    @Srdja, čovek nije mislio ozbiljno za kobasicijadu. To se zove sarkazam :-)

  • Посматрач

    29. avgust 2013 | 20:06

    Не, човек јесте мислио на кобасицијаду јер је то на жалост тако! Од културе нам је остало К (а ово јесте двосмислено) !

  • Srdja

    29. avgust 2013 | 17:56

    Covek.. ti si za posmatranje....jadna nasa masonerija s takvim likovima :-(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA