• 5

TASOVAC: Rakijada u Pranjanima i Kobasicijada u Turiji najvažniji događaji u Srbiji (VIDEO)

- Kada bih ja bio ministar kulture uveo bih šarene pečate, a ukinuo bih Zakon o kulturi i informisanju - rekao je pre četiri godine na TVB92 budući ministar kulture Srbije

  • 5

Budući ministar kulture Srbije i jedno od najvećih iznenađenja rekonstruisane Vlade Srbije Ivan Tasovac je gostujući u emisiji "Dvougao" na TVB92 rekao da kada bi on bio ministar kulture prvo bi uveo šarene pečate i ukinuo Zakon o kulturi i informisanju, nije verovatno tada ni slutio da će biti ministar.
Ivan Tasovac je gostujući u "Dvouglu" zajedno sa tadašnjom direktorkom Muzeja Savremene umetnosti Branislavom Anđelković rekao i da je kulturna scena u Srbiji robovlasnička, kao i da država u taj segment ulaže kao zla maćeha.

Tadašnji direktor Beogradske filharmonije rekao je da su najvažniji kulturni događaji u Srbiji Kobasicijada u Turiji i Rakijada u Pranjanima.
- Kada bih ja bio ministar kulture uveo bih šarene pečate, a ukinuo bih Zakon o kulturi i informisanju - rekao je tasovac i dodao da se, kada je reč o ocenjivanju rada ministra, u predškolskom uzrastu ocene ne daju.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan Acimovic

    Ovaj ministar kulture??? Pazi mu frizure...... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. kakva grdilica :DDD

  • Посматрач

    Не, човек јесте мислио на кобасицијаду јер је то на жалост тако! Од културе нам је остало К (а ово јесте двосмислено) !

  • Mr. No

    @Srdja, čovek nije mislio ozbiljno za kobasicijadu. To se zove sarkazam :-)

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima