VUČIĆ: I novi ministri će imati prolazno vreme

- Da li se Dačić i ja volimo, nije nam to obaveza, ali je naša obaveza da radimo za Srbiju - rekao je prvi potpredsednik Vlade Srbije i dodao da oni koji su ostali u Vladi ne treba da misle da su zacementirali svoja mesta

  • 31

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da će se i novim ministrima meriti "prolazna vremena", ali i da oni koji su ostali u Vladi ne treba da misle da su zacementirali svoja mesta.

Vučić je, odgovarajući šefu poslaničkog kluba LDP Čedomiru Jovanoviću u Skupštini Srbije zašto se išlo u rekonstrukciju Vlade, naveo da prihvata ideju da se ne gase uvek požari i ne zatrpavaju rupe koje ne mogi da budu zatrpane.

Vučić je dodao da se moglo ići na izbore, ali da to nije bio interes Srbije.

- Da li se Dačić i ja volimo, nije nam to obaveza, ali je naša obaveza da radimo za Srbiju, a neslaganja ima svuda pa i u našim strankama - rekao je on.

Vučić je dodao je motivacija za ulazak u rekonstrukciju bila da se postigne što je moguće bolji rezultat, podsetivši da je rezultat već napravljen, ali da se želi još bolji.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nino

    31. avgust 2013 | 11:24

    Ministarska funkcija nije privilegija nego obaveza i tako svi moraju da je shvate i tako se ponasaju,nikom ona nije data da bi sedeli nego da bi uradili nesto.

  • стрептомицин

    31. avgust 2013 | 10:21

    Извини, хајде наведи где то и шта ви радите за Србију? Ја видим да ви само радите за себе, и за своје иностране газде који само пљачкају овај бедан народ. Да ли је то што сте притворили пар великих лопова, тај рад? Па сви знамо да ни један од њих неће бити осуђен. Понављам ни један! Да ли је то рад што сте де факто признали независност Косова? На страну приче и обмане да нисте, само да још "де јуре" финиширате и ето резултата "рада за Србију" од Србије фирмално признато Косово. Је ли то тај ваш рад што је народу из дана у дан све горе и горе? Кажем за народ а не за политичаре, лопове, контроверзне бизнисмене, и остале "другосрбе"...

  • Cu

    31. avgust 2013 | 11:06

    Primećujem da Vučić ponavlja jednu te istu rečenicu:"mi radimo za Srbiju..",a ja se pitam šta rade..?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA