KiM: Predata jedinstvena srpska lista

Načelnici kosovskog i kosovsko-pomorovskog okruga Vladeta Kostić i Srđan Mitrović predali su CIK-u jedinstvenu izbornu listu pod nazivom "Srbija"

  • 3

CIK-u Kosova predato je više od 70 lista političkih stranaka, građanskih inicijativa i pojedinaca.

Načelnici kosovskog i kosovsko-pomorovskog okruga Vladeta Kostić i Srđan Mitrović predali su CIK-u izbornu listu građanske inicijative pod nazivom "Srbija" za učešće na kosovskim lokalnim izborima zakazanim za 3. novembar.

Vladeta Kostić je kazao novinarima ispred sedišta CIK-a u centru Prištine u prisustvu svih kandidata Srba za gradonačelnike da lista građanske inicijative "Srbija" ima kandidate za ukupno deset opština na Kosovu.

On je rekao da se na listi nalazi šest kandidata za predsednike opština južno od Ibra.

(Telegraf.rs / Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • стрептомицин

    5. septembar 2013 | 09:14

    Листа лојална издајничкој власти, која на овај начин жели да да допринос у признавању терористичке творевине. Увек постоји алтернатива...

  • Ivan

    5. septembar 2013 | 01:13

    Ajde sad do pobede! Ako smo vec gastrabajteri sa Kosova onda da dobijemo barem neku vlast

  • Srdjan D.N.

    5. septembar 2013 | 03:50

    Da bi se registrovala neka organizacija ili partija potrebno je da taj predlog potpise neki broj ljudi, kako gde ali radi se o povecim ciframa. Mozete li nas obavestiti kako stoji stvar sa ovim listama? Da vidimo koliko ljudi stoji zvanicno iza ovih lista ili su u planiranju ove ujdurme zsboravili na ovu "sitnicu".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA