MIHAJLOVIĆ: Promena vlasti u Beogradu vrlo brzo

- Beograd zaslužuje otvoreniju, iskreniju i efikasniju vlast - smatra ministarka energetike i potpredsednica Srpske napredne stranke

  • 50

Ministarka energetike i potpredsednica Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović rekla je da će se promena vlasti u Beogradu dogoditi "vrlo brzo".

- Beograd zaslužuje otvoreniju, iskreniju, efikasniju vlast, i ja očekujem da će se to desiti vrlo brzo - rekla je za Radio televiziju Srbije Zorana Mihajlović i dodala da Beograd zaslužuje gradonačelnika koji će raditi "od jutra do mraka".

Ona je istakla da nju brinu i da je razočarana zbog napada koji dolaze is Demokratske stranke.

- Ko je čovek ko se ponaša kao diktator, ko se obračunava sa svojim neistomišljenicima, pa Dragan Đilas - kaže ona i dodaje da se lider SNS-a Aleksandar Vučić zalaže za uspostavljanje institucija i sistema i da je cilj napada demokrata da se "skrene težište na neke druge stvari".

Ona je navela i da će se ispitati svako trošenje novca, pa i novca iz gradskog budžeta, odnosno da će odgovarati svi koji su činili zloupotrebe, uključujući i gradonačelnika Beograda.

Podsetimo, premijer Srbije i predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je da će uskoro razgovarati s Aleksandrom Vučićem o vlasti u Beogradu.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perica

    5. septembar 2013 | 09:35

    Snajke, ajde se ti malo bavi svojim poslom za koji si placena a ne politikanstvom. Malo se pozabavi stanjem u EPS-u, Srbijagasu, i slicnim mafijaskim leglima koja pljackaju gradjane. Malo se pozabavi sta to mi sve placamo, cije bahanlije i pljacku toliko u ceni gasa, goriva, i svega ostalog.

  • Srb

    5. septembar 2013 | 09:34

    Koliko ja kapiram beogradjani zasluzuju djilasa jer je covek uzeo 40% u gradu...nisam glasao za njega niti cu ali nije mi ok da se svi ostali skupe da bi njega smenili

  • Deki

    5. septembar 2013 | 12:48

    Alo nazadnjaci, ajde ostav nije vam ovde tribina stranke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA