VELJOVIĆ: Nemam para, imam obraz

Direktor policije je poručio da niko neće moći da utiče na još žešći nastavak borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije, bez obzira o kome se radi

  • 15

Direktor policije Milorad Veljović odbacio je danas napade pojedinih medija na njega i policiju, poručivši da "nema para, ali da ima obraz", i da će borba protiv organizovanog kriminala i korupcije biti nastavljena još žešće.

- Policija radi časno i pošteno svoj posao i vršićemo sve provere, pa i one vezane za "Belvil", kako su išli finansijski tokovi oko izgradnje - kazao je Veljović novinarima.

Direktor policije je poručio da niko neće moći da utiče na još žešći nastavak borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije, bez obzira o kome se radi.

- Ako neko misli da ovo što samo do sada uradili, pre svega vezano za privatizaciju i što tek treba da radimo, da to treba ignorisati ili jednostavno obezvrediti, ja kažem - neće moći - rekao je Veljović u Nišu, gde je prisustvovao primopredaji četiri vozila koje je grad poklonio niškoj Policijskoj upravi.

Prema njegovim rečima, oni koji se bore protiv organizovanog kriminala i korupcije na najbolji način reformišu policiju.

Veljović je poručio i da treba verovati policiji jer je to jedna časna institucija koja radi u interesu građana i našeg društva.

On je napomenuo da su kadrovske promene jedna normalna situacija u radu policije i u procesu njene reforme i da će i narednih dana biti određenih kadrovskih promena u pojedinim policijskim upravama.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rankovic

    7. septembar 2013 | 15:21

    Definitivno ti imas pare...a obraz nisi ni izgubio, jer ga nikad nisi ni imao.

  • Ivica

    7. septembar 2013 | 15:41

    Nemas para imas stan u belvilu od miskovica

  • Stranac

    7. septembar 2013 | 15:38

    Pinokio je lagao pa mu nos izrastao ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA