KIM: Članovi SLS pretukli kandidata Srećka Spasića

Srećka Spasića su oko 18 časova u kancelariji direktora osnovne škole "Marko Rajković" u Vrbovcu pretukli članovi SLS i pri tome mu naneli ozbiljne povrede glave

  • 4

Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je da su članovi Samostalne liberalne stranke (SLS) danas u Vrbovcu fizički napali Srećka Spasića, člana privremenog organa opštine Vitina i kandidata za predsednika opštine Klokot ispred jedinstvene srpske liste, koju podržava Vlade Srbije.

Srećka Spasića su oko 18 časova u kancelariji direktora osnovne škole "Marko Rajković" u Vrbovcu pretukli članovi SLS i pri tome mu naneli ozbiljne povrede glave, navodi se u saopštenju.

Srećku Spasiću je prva pomoć ukazana u Domu zdravlja u Vitini, a potom u Bolničkom centru u Gnjilanu i u ordinaciji u Šilovu.

Spasić je Tanjugu rekao da su ga u selu Vrbovac pretukli članovi SLS, čiji je predsednik Slobodan Petrović ujedno i zamenik kosovskog premijera Hašima Tačija.

- Upravo se nalazim u bolnici i imam teške povrede. Molim vas pozovite me kasnije - rekao je Spasić Tanjugu.

Kancelarija za KiM "najoštrije osuđuje današnji napad i apeluje na Srbe na Kosovu i Metohiji da se uzdrže od međusobnih sukoba, koji u ovom trenutku mogu biti vrlo opasni i imati dalekosežne posledice".

- Od nadležnih organa tražimo da kazne počinioce napada na Srećka Spasića i da svim stanovnicima Kosova i Metohije obezbede siguran i bezbedan život - ističe se u saopštenju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dalibor

    11. septembar 2013 | 23:37

    To samo mi srbi mozemo da se sami tucemo!

  • dalibor

    12. septembar 2013 | 08:49

    @Adem sta se smejes? Vi ste bolji? Volite imperatore i podrzavate ih a ravnjaju vas po celom svetu!

  • Adem

    11. septembar 2013 | 23:53

    ha ha ha ha....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA