Vučić: Hvala, Fejsbuk prijatelji, na komentarima

- Želim da vam zahvalim na tome što posećujete moju Fejsbuk stranicu, što ostavljate komentare, i što razmenjujemo mišljenja o važnim temama - napisao je lider SNS-a na svojoj Fejsbuk stranici

  • 32

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić zahvalio je danas korisnicima Fejsbuka što posećuju njegovu stranicu na toj društvenoj mreži.

On je u zahvalnici na Fejsbuku istakao da su komentari posetilaca odlična smernica svima u SNS-u i njemu lično.

"Želim da vam zahvalim na tome što posećujete moju Fejsbuk stranicu, što ostavljate komentare, i što razmenjujemo mišljenja o važnim temama za našu državu i društvo", napisao je Vučić na svojoj stranici.

One je dodao da veoma voli da čita sugestije posetilaca i njihova pitanja jer su ona njemu i svima u SNS-u "odlična smernica u kom pravcu treba da idemo, na kojim stvarima da insistiramo i kakva rešenja da tražimo".

"Hvala vam i na lajkovima, kojih je sada već više od 50.000", napisao je Vučić.

Vučić je pozvao posetioce njegove stranice da i dalje prate njegov rad i rad SNS-a, i dodao da će se oni truditi da rade još više i bolje "kako bi ova naša lepa Srbija postala uređenija i modernija zemlja, a građani zadovoljniji i srećniji".

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • victor

    16. septembar 2013 | 13:55

    Dozivesmo da se jedan politicar zahvali i nama obicnim gradjanima ciji zivot zavisi od odluka politicara. Nadam se da se Aleksandar Vucic stvarno rukovodi misljenjem i sugestijama gradjana koji posecuju njegovu Fejsbuk stranicu.

  • Danijel Miščević

    16. septembar 2013 | 14:00

    Nemam običaj da lajkujem fejsbuk stranice, i samo nekolicina ih je na mom profilu, ali stranicu "Александар Вучић" sam lajkovao sa zadovoljstvom! Čiju ću, ako neću stranicu čoveka koji svakoga dana sve više i više dokazuje koliko mu je stalo da Srbija postane zdrava i bogata zemlja!

  • Slobodan Popovic

    16. septembar 2013 | 14:38

    Predsednik SNS-a Aleksandar Vucic kao odgovoran covek zahvalio se svojim posetiocima na FB stranici, pored svih svojih obaveza kada je drzava u pitanju, on nadje vremena da se posveti posetiocima koji postavlaju mnoga pitanja, daju sugestije. retko koji politicar ima takav odnos prema svojim posetiocima. U ime mnogih posetilaca i ja se zahvaljujem Aleksandru Vucicu na koji nacin nam pokljnja paznju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA