VUČIĆ O NAPADU NA EULEKS: Odgovor Srbije biće žestok!

- To je pokušaj da se pokvari sve ono što je Srbija ostvarila u prethodnom periodu. Srbija nema pravo da ćuti i dopusti teroristima i ekstremistima da misle da su oni ti koji mogu da upravljaju Srbijom - kaže vicepremijer Srbije

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Aleksandar KM
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • želimir

    20. septembar 2013 | 09:18

    Kada se priča o ovom terorističkom aktu, treba razmišljati o tome kome jedan ovakav zločin ide u prilog, i tu je sigurno da on ide u prilog albanskoj strani zato što se dogodio u opštini Zvečan gde Srbi čine 97% stanovništva, i naravno da će, ako se ne otkriju počinioci ovog terorističkog akta, svi okriviti Srbe. Međutim, ne treba isključiti mogućnost ni da su Albanci došli na teritoriju opštine Zvečan i počinili ovaj zločin. Sa druge strane ovaj teroristički akt ide u prilog i srpskim kriminalcima na severu Kosova, kojima ne odgovara da se na severu uvede red, već im odgovara status kvo, tj. haos i bezvlašće u kome se oni snalaze ko riba u vodi, i zahvaljujući tom bezvlašću oni zgrću milione, dok običan srpski narod na Kosovu živi u bedi. Dakle, sve opcije su u opticaju, pa i opcija da su ovo zajednički organizovali srpski i albanski kriminalci, jer je opšte poznato da kriminalci između sebe odlično sarađuju, a do prave istine se može doći samo pronalaženjem terorista koji su počinili ovaj zločin, i u interesu Srbije, a i srpskog naroda na Kosovu, je da počinioci ovog zločina budu otkrivene, bez obzira da li su u pitanju Srbi ili Albanci.

  • Zvoncica

    20. septembar 2013 | 08:50

    Ko god je to uradio najveći je neprijatelj Srba, države Srbije i ja se nadam da ce policija imati podršku od svih građana na Kosovu i Metohiji da se brzo pronađe počinioc i da počinilac brzo bude kažnjen...ma ko to bio...

  • blagoja

    20. septembar 2013 | 08:26

    U interesu Srbije i Srba na Kosovu je da se što pre nađu zločinci koji su počinili ovaj teroristički akt, i ako Srbija i Srbi na Kosovu budu imali sreće ti teroristi će biti pronađeni i osuđeni, bez obzira da li su u pitanju Srbi ili Albanci. Najgore po Srbiju i Srbe na Kosovu bi bilo da ovaj zločin ostane nerasvetljen, jer ako se ovaj zločin u potpunosti rasvetli postoji mogućnost da počinioci ne budu Srbi, ili ako budu Srbi, Srbija i srpski narod na Kosovu će se od takvih ljudi ograditi, ali ako ovaj zločin ostane nerasvetljen niko od svetskih zvničnika neće poverovati da u mogućnost da ovaj teroristički akt nisu učinili Srbi, a zbog takvog akta ispaštaće Srbija i Srbi na Kosovu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA