Ružić: SNS i SPS za vikend o smeni Đilasa!

- Neodrživo je da se lider Demokratske stranke Dragan Đilas hvali rezultatima u Beogradu, a da na drugoj strani kritikuje Ivicu Dačića i SPS - kaže funkcioner socijalista

  • 10

SPS i SNS će tokom ovog vikenda razgovarati o načinu na koji će biti promenjena gradska vlast u Beogradu, najavio je danas funkcioner SPS-a Branko Ružić.

On je novinarima u centru Beograda rekao da još ne može da kaže da li će u glavnom gradu biti vanrednih izbora ili će se promeniti odbornička većina u gradskoj Skupštini i dodao da će o tome odlučiti rukovodstvo dve stranke.

- Neodrživo je da se lider Demokratske stranke Dragan Đilas hvali rezultatima u Beogradu, a da na drugoj strani kritikuje Ivicu Dačića i Socijalističku partiju Srbije, to je kako je rekao naš predsednik protivprirodni blud - rekao je Ružić govreći o razlozima za promenu gradske vlasti.

Upitan o stavu Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) u vezi sa promenom gradske vlasti, on je odgovorio da je to pitanje za čelnike te partije, ali je dodao da PUPS očekuje da bude obaveštavan o razgovorima SNS i SPS.

- Ne verujme da će PUPS na bilo koji način devalvirati sve ono što su dali kao doprinos u pogledu strateškog opredeljenja vlade - kazao je Ruzić.

Naglasio je da je najbitnije da sve javne službe nastave dobro da funkicionišu, kako ne bi trpeli građani.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bole

    21. septembar 2013 | 13:52

    Neodrzivo je to sto je Vas bivsi predsednik ove drzave vratio u politicki zivot inace vi sada nebi za vikend odlucivali o smeni coveka cija je lista dobila skoro 40% glasova u Beogradu.Pazi odlucivanje za vikend izmedju dolazaka raznoraznih specijalnih savetnika koji ce ovu drzavu " izvuci" iz pakla u kojem je.Tek se sad vidi da je trebalo napraviti veliku koaliciju posle izbora da strucnjaci kao ovaj i njegov predsednik nebi za vikend odlucivali o sudbinama...a banane i koferi i sve ostalo....

  • Samo Napred Bez Pardona

    21. septembar 2013 | 16:02

    Pazi momče samo da tvoj šef pre toga ne ode...:)

  • Vlada

    21. septembar 2013 | 15:44

    Bruka i sramota. Ljudi su odabrali da Djilas ostane a vi ga smenjujete. Jedva cekam i vasu smenu. U Nisu su svi iz DSa presli u vodecu stranku i ostali na svojim mestima. I zasto onda mi glasamo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA