• 20

ERKE: Nemačkoj vladi Srbija gora od Sirije!

Direktor Fondacije Fridrih Ebert rekao je da postoji "fiksacija" nemačke politike prema Srbiji koja povezana sa prošlošću Nemačke, a ne toliko sa samom Srbijom

  • 20

Direktor Fondacije Fridrih Ebert, Mihael Erke, ocenio je danas da je aktuelna vlada Angele Merkel možda najlošija za Srbiju kad je reč o uslovima koje Srbija treba da ispuni na putu ka Evropskoj uniji.
Erke je na Tanjugovom panelu povodom izbora za Bundestag rekao da postoji "fiksacija" nemačke politike prema Srbiji koja povezana sa prošlošću Nemačke, a ne toliko sa samom Srbijom.

On je podsetio da Nemačka nije ništa komentarisala kad je reč o problemu u drugim kriznim tačkama u svetu, poput Sirije, dok se, kad je reč o Srbiji, postavlja kao evropski hegemon.
(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Зоран

    Немачка и Аустрија имају нечисту савест и треба да врате Србији 250 тона непроцењивих историјских докумената и архивске грађе, коју су украли и одвезли од 1941. до 1945. године. Ова пљачка је описана у књизи др Војислава Јовановића, " Потрага за изгубљеном историјом." Наравно не треба заборавити ни оно немачко за време окупације Србије : убити 100 Срба за 1 Немца.

  • Ooops!

    Došlo vreme zločinci da nam sude. Ako, tako nam i treba kad piškimo uz vetar.

  • zoran visic

    Ko nam je kriv sto smo u oba svetska rata bili na pogresnoj strani. Sada nas je trebalo biti 50.000.000, a ne sedam

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima