• 5

Mihajlović: Posle smene Đilasa Beograd će bolje funkcionisati!

- Posle smene Dragana Ðilasa, glavni grad bolje funkcionisati. Ne može se dozvoliti da Beograd tone u dugove - kaže potpredsednica SNS-a

  • 5

Ministar energetike, razvoja i zaštite životne sredine Zorana Mihajlović izjavila je danas da će posle smene Dragana Ðilasa, glavni grad bolje funkcionisati i da kandidat za gradonačelnika Beograda ne mora biti iz SNS.
Mihajlović je, gostujući u Jutarnjem programu TV Pink, najavila da će Beograd u određenom vremenskom periodu imati novog gradonačelnika, da grad neće stati i da će polako biti uveden red.

Ona je najavila da nije presudno da kandidat za gradonačelnika bude član SNS, ali da je presudno da ima energiju, znanje i iskustvo i da želi da napravi nešto što efikasnije i brže, jer "vremena nemamo".
Mihajlović je rekla da se ne može dozvoliti da Beograd tone u dugove, jer se niko ne bavi komunalnim preduzećima koja su zadužena.
Ona je naglasila da se mora znati šta se sve dešavalo u preduzećima i da "građani Beograda duguju pet milijardi za grejanje", a da se ne govori o GSP-u, da se moraju znati prioriteti u glavnom gradu i da je jedan od prioriteta i kanalizacija.
Mihajlović je rekla da je bilo korupcije u Beogradu, da je beogradski budžet prazan i da tvrdnje da glavni grad nije zadužen 900 miliona evra nisu tačne, jer, na žalost, jeste.
(Telegraf.rs / Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna Popović

    Po onome što ste pokazali za ovih nekoliko dana od kad je smenjen, ne bih rekla.

  • Sna

    Al je propala ova. Bila bas cica pre.

  • cipip

    Oce da funkcionise kao salteri EPS snadbevanja???? A ona bolje da se vrati u svoju Tuzlu i tamo organizuje grad! Ipak velika je razlika upravljati Tuzlom i METROPOLOM

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima