• 0

Ružić: Početak skrininga, veliki dan za Srbiju

- Danas je veliki dan za Srbiju koja eksplanatornim skriningom otvara novu etapu na putu prema članstvu u Evropskoj uniji - kaže ministar bez portfelja zadužen za evropske integracije

  • 0

Ministar bez portfelja zadužen za evropske integracije Branko Ružić u razgovoru sa delegacijom Odbora za evropske poslove Parlamenta Danske istakao je da je danas veliki dan za Srbiju koja eksplanatornim skriningom otvara novu etapu na putu prema članstvu u Evropskoj uniji, kao i da Srbija očekuje dalju podršku te zemlje u evrointegracijama.
Kako se navodi u saopštenju Kancelarije za saradnju s medijima Vlade Srbije, Ružić je zahvalio Kraljevini Danskoj na podršci evropskim integracijama Srbije i naglasio da Srbija očekuje dalju podršku te zemlje za dobijanje datuma za održavanje Međuvladine konferencije.

Ministar je dodao i da je Vlada Srbije u potpunosti spremna i odlučna da do kraja sprovede sve potrebne reforme u oblastima pravosuđa, ekonomije, ljudskih i manjinskih prava, kao i važnost implementacije briselskog sporazuma, navodi se u saopštenju.
(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima