ISTRAŽIVANJE: Za SNS bi glasalo 45 odsto birača

Na osnovu rezultata istraživanja jedne beogradske agencije naprednjaci bi imali natpolovičnu većinu poslaničkih mandata u parlamentu

  • 12

Istraživanje renomirane beogradske agencije pokazuje da bi za Srpsku naprednu stranku glasalo 45 odsto birača.

Kako navodi list "Alo" koji je preneo rezultate istraživanja, to praktično znači i natpolovičnu većinu poslaničkih mandata u parlamentu.

Prema rezultatima ovog istraživanja, urađenog za potrebe jedne od stranaka vladajuće koalicije, Demokratska stranka i Socijalistička partija Srbije osvojile bi po 14 odsto glasova, a Liberalno-demokratska partija i Demokratska stranka Srbije po šest odsto, piše list.

Ispod cenzusa, prema istom istraživanju, ostali bi Srpska radikalna stranka sa tri i Ujedinjeni regioni Srbije i Dveri sa po dva odsto podrške birača.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srle

    27. septembar 2013 | 09:16

    Zar nije do skoro bilo 60% ? Do izbora nece ni cenzus da prodju

  • Niko bitan

    27. septembar 2013 | 08:11

    Ne zavaravajte se! Narod losije zivi za tih 45% nego prosle godine! To sto zavaravajte tajkune, lopove pa ih pustate To nista ne znaci!

  • dalibor

    27. septembar 2013 | 09:12

    Ovde problem nije Vlada ili stranke. Ovde je problem SISTEM u koj zivimo. Svejedno ko dodje na vlast apsolutno svejedno, taj nece raditi za interes drzave. Mora da se promeni sistem drzave. Direktna demokratija tako da sve narod odlucuje i za sve mora da se pita. To je spas pa da vidimo kako ce se vlada ponasati. Ovako sve ide u krug a Srbija tone!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA