GAŠIĆ: SNS nije zadovoljna svim svojim gradonačelnicima

Gradonačelnik Kruševca i potpredsednik SNS-a rekao je da ta stranka nije zadovoljna radom nekih gradonačelnika i predsednika opština iz svojih redova

  • 5

Potpredsednik SNS Bratislav Gašić i gradonačelnik Kruševca izjavio je, povodom današnjeg skupa lokalnih funkcionera SNS u tom gradu, da SNS nije zadovoljna svim svojim gradonačelnicima i predsednicima opština.

 

- I među njima ima ljudi koji su bili samozadvoljni. To ćemo i da kažemo. Jedini način da Srbija bude moderna zemlja jeste da sa našim narodom radimo 24 sata do nivoa koji naši građani zašlužuju - rekao je on i dodao da danas neće biti smena.

 

Gašić je za RTS rekao da naprednjaci od samog osnivanja uvode nove principe, a jedan od njih je i povećan nivo odgovornosti svih funkcionera stranke i "prolazno vreme, šta smo uradili za godinu dana".

 

Prema njegovim rečima, na sastanku, koji počinje u 13 sati, a kojem će prisustvovati lider stranke Aleksandar Vučić, lokalni funkcioneri iz redova te stranke podneće izveštaj o tome šta je njihova lokalna samouprava uradila bolje nego što je dosad bilo.

 

- Dosad su u Srbiji predsedici opština, gradonačelnici bili zadovoljni svojim foteljama, velikim i toplim kabinetima a narod nije živeo bolje. Hajde da vidimo šta smo mi to uradili proteklih godinu dana da narod zivi bolje - kazao je Gašić.

 

 

Kako je naveo, opravdanje mnogim gradonačlenicima i predsednicima opština može da bude što su lokalne samouprave zatekli u katastrofalnom stanju, sa ogromnim dugovima lokalnih javnih preduzeća koji su prelazili milione evra.

 

Gašić je kao primer naveo Vrnjačku Banju, koja je druga opština po zaduženosti iza Beograda i gde je predsednik opštine mlad čovek, energičan, školovan i željan dokazivanja, ali, kako je dodao, ako čitav budžet ode na isplacivanje kredita i dugova iz prethodnog perioda nemoguće je da uradite bilo šta.

 

Zato, kaže on, na današnjem sastanku se želi dogovor o tome koja je pomoć potrebna da bi se za šest meseci ponovo sastali i rekli u čemu se uspelo.

 

Kako je najavljeno iz SNS, skupu lokalnih funkcionera u Kruševcu prisustvovaće lider naprednjaka Aleksandar Vučić i najviši funkcioneri stranke, a u Domu sindikata okupljenima će se obratiti Vučić i Gašić.

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mitar

    29. septembar 2013 | 11:01

    Foliraju raju! I zamagljuju oči narodu! Na vlasti su 1,5 godina a nema ni jednog konkretnog rezultata! Mislite o tome...

  • Dokad više

    29. septembar 2013 | 12:59

    Ma dokad više t aprazna priča o katastrofalnom stanju koje ste zatekli? Pa u gradu gde ja živim gradonačelnik je smešan i polupismen.... šef kabineta mu je čovek koji ima mali milion prijava jer je prodavao cigare na crno.... lokalni ministar za privredu ima nadimak "istina"....... Otvaraju objekte koje je napravila "kilava" vlast pre njih a sa dašnja "propoštena" vlast ulicu od 250 metara pravi 3 meseca. Da ne pričam o "izvanrednim" kadrovima G17 plus koji su kao opozicija ali nisu opozicija jer im se dupe prilepilo za fotelju. Ma sit sam vas kao seljak proje!!!!!!!!!!! FOLIRANTI I NEZNALICE!!!!!!!!

  • Ivko

    29. septembar 2013 | 15:29

    Ma neka dodju kod nas ima prepostenog SNS kadra, sve sa diplomom srednje skole, samo jedu i namestaju poslove svojim firmama. Predsednik opstine placa svojim firmama da rade a predsednik skupstine otiso u ugostitelje. Divlji zapad postadosmo za godinu dana. Najobicnija SNS pljacka naroda i sve moze crno na belo da se vidi al nece oni svoje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA