• 3

VULIN: Priština ne želi da Srbi glasaju

Ministar bez portfelja zadužen za KiM je rekao da je za kosovske lokalne izbore predato oko 40.000 prijava interno raseljenih lica, uz ocenu da se sada pokazuje da je Priština najveća smetnja izlasku Srba na izbore

  • 3

Ministar bez portfelja zadužen za Kosovo i Metohiju Aleksandar Vulin izjavio je danas u Leposaviću na severu Kosova da su lokalni izbori raspisani za 3. novembar svesrpski izbori na kojima Srbi u pokrajini odlučuju da li su za to da Srbija opstane na ovom području a da Priština nastoji da smanji broj srpskih glasača i onemogući Srbima da glasaju.
Ministar je rekao da je za kosovske lokalne izbore predato oko 40.000 prijava interno raseljenih lica, uz ocenu da se sada pokazuje da je Priština najveća smetnja izlasku Srba na izbore i da ne želi da Srbi glasaju.

- Mi jesmo u pravu što izlazimo na izbore. Da nismo, Priština bi to i te kako pozdravila i dočekala sa obe ruke. Priština je i ovim dokazala da želi zemlju a ne ljude. Ona ne želi da Srbi glasaju, ona ne želi da oni koji su proterani počnu da se vraćaju. Glasanje interno raseljenih, pogotovo tamo gde više ne žive i gde su Srbi ostali u zaista malom broju jeste naš način da poništimo rezultate etničkog čišćenja -  podvukao je Vulin.
(S. S)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • slavko cetnik

    Па ваљда је и Косово Ѕрбија!?

  • стрептомицин

    Која пропаганда издајничке власти. Покушавају да навуку Србе овим јефтиним триком да гласањем легитимишу признавање Космета.

  • Atom

    Pa nemora da glasat neka ide u srbiju...

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima