Mirović: Uskoro imena svih koji su pretili "Prajdu"

- Moraju se razdvojiti obaveštenja i informacije do kojih dolaze obaveštajne službe koristeći razne tehnike, naravno zakonite - rekao je potpredsednik SNS-a

  • 8

Ministar regionalnog razvoja i funkcioner SNS-a Igor Mirović rekao je u Kažiprstu B92 da će uskoro biti objavljena imena onih koji su bili pretnja održavanju Parade ponosa.

Mirović, koji je i potpredsednik SNS, rekao je da veruje da će bezbednosne službe izaći sa konkretnim imenima i da će argumentovati informacije koje smo proteklih dana dobijali.

- O svemu, pa i ovom slučaju govorimo otvoreno - rekao je Mirović.

Na pitanje zašto već nisu objavljena imena i kakvi se dokazi čekaju kad je zbog njih već zabranjeno održavanje Parade ponosa, Mirović je rekao da se radi o različitim nivoima informacija.

- Moraju se razdvojiti obaveštenja i informacije do kojih dolaze obaveštajne službe koristeći razne tehnike, naravno zakonite, i konkretni dokazi koje policija mora da prezentuje tužiocima protiv osoba koje pripremaju nasilje - rekao je Mirović, i dodao da moli za malo strpljenja.

(Telegraf.rs / Izvor: B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • niko

    1. oktobar 2013 | 10:57

    Al se brzo prodašte , jedno znam da i za vas više ne glasam

  • Ševarice

    1. oktobar 2013 | 10:45

    Koga briga što nije bilo pederbala?!

  • prle

    1. oktobar 2013 | 11:37

    Zar vas nije sramota da koristite naziv parada ponosa .. Ma kakav je to ponos . To je ruglo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA