KNEŽEVIĆ: SNS neće parlamentarne izbore!

- SNS nije za raspisivanje vanrednih izbora na nivou Republike, jer su pred nama kao državom brojni izazovi i zadaci koje moramo da ispunimo - rekao je funkcioner SNS-a Goran Knežević

  • 1

- Nema nikakve veze između raspisivanja izbora u Beogradu i spekulacija o republičkim izborima, a Srpska napredna stranka (SNS) je protiv vanrednih izbora za Skupštinu Srbije - rekao je potpredsednik SNS Goran Knežević.

- SNS nije za raspisivanje vanrednih izbora na nivou Republike, jer su pred nama kao državom brojni izazovi i zadaci koje moramo da ispunimo. Slede rezovi i primena novih ekonomskih mera, tako da nam izbori uopšte nisu u planu. Za rešavanje problema neophodan je kontinuitet jedne politike - naglasio je Knežević za sutrašnji "Danas".

Prema njegovim rečima, do sada nijedan stranački organ SNS nije raspravljao o datumu raspisivanja i održavanja beogradskih izbora, tako da datumi koji se, takođe, pojavljuju u javnosti nemaju utemeljenje u odlukama naprednjaka.

I srpski premijer Ivica Dačić ne vidi razloge za vanredne parlamentarne izbore.

Dačić je, posle prijema brucoša na Univerzitetu Megatrend, rekao da su izvesni samo lokalni izbori u Beogradu, za koje postoje jasni zakonski rokovi i da se mogu očekivati u prvih nekoliko meseci iduće godine.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA