MINISTARKA KOSOVA: Samo Dačić ne može na KIM!

Vlora Čitaku na svom tviter profilu napisala je danas da je ne od prištinskih vlasti za ulazak na Kosovo i Metohiju dobio samo premijer Srbije, a ne svi zvaničnici

  • 18

Ministarka za evropske integracije Kosova i Metohije Vlora Čitaku na svom Tviter profilu napisala je da se zabrana ulaska srpskim zvaničnicima na Kosovo odnosila samo na premijera Srbije Ivicu Dačića!

- Došlo je do nesporazuma. Ne postoji zabrana za srpske zvaničnike, već je ne, od vlasti u Prištini dobio samo Dačić. To je sve - napisala je Čitaku.

Podsetimo Dačić je 4. oktobra trebalo da u Štrpcima prisustvuje početku izborne kampanje za lokalne izbore na Kosovu i Metohiji zakazane za 3. novembar. Sa njim je u Štrpce trebalo da ide i ministar bez portfelja zadužen za KIM Aleksandar Vulin. Poseta je trebalo da podstakne Srbe da u što većem broju izađu na te izbore, ali je odlukom vlasti u Prištinu ta poseta zabranjena.

Premijer Srbije Ivica Dačić je zbog toga zapretio prekidom pregovora Beograda sa Prištinom.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vladimir1

    3. oktobar 2013 | 15:20

    Ministarka Kosova ne postoji, moze samo da se napise "Takozvana ministarka Kosova", ili "Samoprozvana ministarka Kosova"... Kosovo nije drzava i mi Srbi ne bi trebalo da koristimo izraze koji bi oni zeleli!

  • miljan

    3. oktobar 2013 | 16:29

    Pa nije losa mogla bi se kres... :-))

  • Atom

    3. oktobar 2013 | 16:57

    Ejj koj tereoristi be pa srbistani se proglaseni za naj gora nacia sto ste napravili po bosna i kosovo koj go izvrsil toj masakar sto k... ste trazili uu bosna i kosova u tugja zemja sve kevise vraqa ima bog eve sekoj den samoubistva ubistva polako i vojvodina kese deli

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA