Dačić: Ružić hteo na Paradu jer su ga ozračili u Briselu!

- Iza zahteva o Paradi idu sledeći koraci, a to su gej brakovi. Tražili su i da to stavimo u udžbenike, da naša deca o tome sutra uče - kaže premijer Srbije

  • 19

Premijer Srbije Ivica Dačić rekao je da nije problem da se održi Parada ponosa u Beogradu, ali da je protiv idealizovanja te stvari jer, kako kaže, iza tog zahteva idu sledeći koraci kao što su gej brakovi, "kao i da se to stavi u udžbenike da naša deca sutra o tome uče".

- Mislim da je licemerno da moj veliki prijatelj Štefan File isto veče kada smo doneli odluku, u vreme kada u Briselu svi spavaju, daje saopštenje kako osuđuje otkazivanje Parade ponosa. Kada bi zabranili nekoj LGBT populaciji da ide na KiM, reagovala bi Evropska komisija, a zabrana premijeru da ide na Kosovo je normalna?! Nervira me to licemerije, jer nije merilo evropskih vrednosti gej parada - kaže premijer Srbije.

Dačić je na pitanje "Naših novina" da li je prirodno da se istovremeno visoki funkcioner njegove stranke Branko Ružić prijavi za učešće na Paradi, odgovorio:

- Pa dobro, svako ko ode u Brisel dobije malo pomračenje, pod uticajem tih ideja i Ružić je bio ozračen.

(Telegraf.rs / Izvor: Naše novine)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BgPetar

    4. oktobar 2013 | 10:18

    Ovaj Dacic je legenda hahaha

  • Marina Marković

    4. oktobar 2013 | 11:07

    Dacicu svaka cast za izjavu...ali mi nije jasno zasto toliko srljate u tu EU kad nam postavljaju najgluplje uslove sa kojima se narod nikad nece sloziti...Pa ni u Hrvatskoj nije bila gay parada pa su usli...ja licno ne zelim u to zlo...

  • Daleki istok

    4. oktobar 2013 | 10:52

    Podrska Dacicu protiv parade...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA