Vučić: Udar na one koji su krali milione!

- Bavićemo se onima koji su do sada mislili da su zaštićeni borbom protiv velikog kriminala i korupcije, a da na njih niko neće da obraća pažnju - kaže vicepremijer Srbije

  • 12

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da u vladajućoj koaliciji ne postoje politički problemi, već različiti stavovi o merama štednje.

- Nije reč o sukobima i svađama, već o želji da Srbija ide napred, a da se pritom ne prođe kroz baš sve teške mere koje MMF preporučuje - kazao je Vučić u kompaniji "Dajrekt grup".

Prema njegovim rečima, različita mišljenja su potpuno normalna kada je reč o teškim odlukama koje treba doneti.

Vučić je rekao da u borbi protiv korupcije niko neće biti pošteđen - ni oni koji su "krali milione, ni oni koji su krali desetine ili stotine evra".

- Bavićemo se onima koji su do sada mislili da su zaštićeni borbom protiv velikog kriminala i korupcije, a da na njih niko neće da obraća pažnju - rekao je Vučić.

Prema njegovim rečima, država insistira na nultoj toleranciji prema korupciji ma ko da je prekršio zakon.

- Korupcija i kriminal su nedozvoljivi i jednako će biti nedozvoljeni za one koji su otimali, krali i protivpravno uzimali milione evra i one koji su to radili sa desetinama ili stotinama - naveo je Vučić.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sladjana

    4. oktobar 2013 | 15:00

    Vučić prodaje maglu! Nije mi što nas laže, nego što misli da mu verujemo!

  • ana

    4. oktobar 2013 | 13:14

    Raspustite upravni odbor. Promenite zakon o javnim nabavkama za usluge. Dozvolite firmama da biraju svoje spoljne saradnike da ne moraju da idu preko tendera, a onda te firme koje su dobile tender zapošljavaju freelancer-e jer nemaju svoj kapacitet da završe projekat

  • kupinovo

    4. oktobar 2013 | 13:56

    Ljudi u Opstini Pecinci je kriticno stanje... Takodje se radi o milionskim iznosima.. Kada Gospodin Vucic ocisti Pecince od lopova verovacu u ovo sto citam..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA