VUČIĆ: U MUP-u kao da su svi Dačić, stalno putuju u inostranstvo!

- Ovi iz MUP-a kao da su svi Ivice iz Ministarstva unutrašnjih poslova. Ovaj ide u Koreju, a ne znam zašto. Svaki dan nam neko ide u Litvaniju - rekao je vicepremijer Srbije

  • 6

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas na otvorenoj sednici Vlade da se moraju smanjiti službena putovanja i da neće dozovliti da osma tačka današnje sednice o odlascima u inostranstvo bude izglasana.

- Ovi iz MUP-a kao da su svi Ivice (premijer Srbije Dačić) iz Ministarstva unutrašnjih poslova. Ovaj ide u Koreju, a ne znam zašto. Svaki dan nam neko ide u Litvaniju - rekao je Vučić, obraćajući se premijeru Srbije.

Prema njegovim rečima, mere koje je Vlada Srbije predložila nužne su za spas Srbije i njene ekonomije koji u suprotnom ne bi mogli da opstanu.

- Veoma je važno da podržimo ono što je izneo ministar Krstić. Lično sam saglasan sa svakom rečju koju je izgovorio ministar finansija. On to nije izveo politički vešto nego stručno. Sve to što je rekao važno je za spas srpske ekonomiije i opstanak srpske države i mi drugačije ne možemo da opstanemo - rekao je Vučić na otvorenoj sednici Vlade.

Vučić je rekao da za razliku od Grčke i Argentine, koje su u situaciji velikih dugova imale pomoć spolja, Srbija to ne bi imala ako bi nastavila da se ponaša neodgovorno.

- Ne bismo imali nikoga ako bismo nastavili da se ponašamo neodgovorno. Ogorčen sam na prethodne političare što ne znamo koliko ljudi radi u javnom sektoru, tek za koji dan ćemo znati šta to plaćamo i koliko plaćamo - rekao je on.

Vučić je rekao da se predložene mere ne stavljaju na teret penzionera.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Namcor

    8. oktobar 2013 | 12:24

    Pogledaj malo koliko se koriste sluzbena vozila u privatne svrhe,sve po džepu naroda.

  • Gepard

    8. oktobar 2013 | 12:06

    Bravo vucicu...

  • Bravo

    8. oktobar 2013 | 13:09

    Nemam neko pozitivno misljenje za Vučića iz odredjenih razloga ali za ovo sto je rekao je u pravu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA