Vukomanović: Nema nesuglasica između Vučića i Dačića!

- To je njihov uobičajen način komunikacije i mi, njihovi saradnici, smo često svedoci toga - kaže šef poslaničke grupe SPS-a u Skupštini Srbije

  • 3

Funkcionerka SPS Dijana Vukomanović ocenila da između premijera Srbije Ivice Dačića (SPS) i prvog potpredsednika Aleksandra Vučića (SNS) ne postoje nesuglasice.

- To je njihov uobičajen način komunikacije i mi, njihovi saradnici, smo često svedoci toga. Ne bih rekla da je reč o bilo kakvim nesuglasicama - kazala je Dijana Vukomanović na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije.

Prema njenim rečima, sam način na koji su juče predstavljene i podržane ekonomske mere, kao i da se čekao povratak Dačića iz Brisela da bi one bile saopštene, govore o tome da nema problema u Vladi.

Vučić je juče, na sednici Vlade otvorenoj za medije, zamerio Dačiću na velikom broju službenih putovanja u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojana

    9. oktobar 2013 | 19:53

    I ne treba da ih bude! Zajedno zaista mogu da urade dosta korisnih stvari za Srbiju! Vucic je kvalitetan i odgovoran politicar i mislim da Dacic mnogo vise sluzi ovoj zemlji u saradnji sa njim nego sto je to bio slucaj prethodnih godina sa prthodnim vlastima!

  • Ivan

    9. oktobar 2013 | 15:57

    Vucic i Dacic su kvalitetni politicari i mislim da zajednickim snagama mogu da postignu dobre rezultate!

  • dadajasam

    9. oktobar 2013 | 14:29

    sto si ti slatka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA