Jeremić i samostalni poslanici prave klub

Jedanaest samostalnih poslanika Skupštine Srbije među kojima je i Vuk Jeremić zatražili su da im se omogući da osnuju svoju poslaničku grupu

  • 2

Samostalni poslanici u Skupštini Srbije, među kojima su Vuk Jeremić i Zoran Ostojić, zatražili su danas da im se omogući da osnuju svoju poslaničku grupu.

Zahtev je potpisalo 11 samostalnih poslanika. Ako se prihvati njihov predlog, to će biti 15. poslanička grupa u parlamentu.

- Od pre nekoliko dana je broj samostalnih poslanika postao dvocifren, a samo troje može da govori. Ovo je sada veliki problem koji se više ne sme rešavati od slučaja do slučaja - navodi se u tom zahtevu.

Zato su poslanici zatražili hitnu izmeni Poslovnika o radu kojim bi se definisalo da se samostalni poslanici tretiraju kao posebna poslanička grupa.

Pored Jeremića i Ostojića, samostalni poslanici su i Enis Imamović, Riza Halimi, Emir Elfić, Sanja Jeftić Branković, Dragana Djuković, Nikola Tulimirović, Bajro Gegić, Zaharije Trnavčević i Borislav Pelević.

(Telegraf.rs / Beta)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA