Jeremić savetuje fond iz Hongkonga

Reč je o Čajna enerdži fond komitiju, navedeno je na sednici Administrativnog odbora. Taj institut se bavi istraživačkim radom u oblasti energetske bezbednosti, geopolitike i geoekonomije. Jeremić je o tome dopisom obavestio parlament 25. septembra

  • 0

Vuk Jeremić obavestio je Skupštinu Srbije da od ovog meseca namerava da zaključi ugovor o konsultantskom angažmanu s privatnim institutom iz Hongkonga.

Reč je o Čajna enerdži fond komitiju, navedeno je na sednici Administrativnog odbora. Taj institut se bavi istraživačkim radom u oblasti energetske bezbednosti, geopolitike i geoekonomije. Jeremić je o tome dopisom obavestio parlament 25. septembra.

Predsednik Administrativnog odbora Zoran Babić iz Srpske napredne stranke kazao je na sednici tog skupštinskog tela da u tom slučaju ne postoji obaveza da odbor da pozitivno mišljenje za obavljanje drugog posla ili delatnosti, budući da Jeremić nije na stalnom radu u parlamentu.

Vuk Jeremić bio je član DS, ali je iz nje isključen početkom godine jer se nije odazvao pozivu predsednika DS Dragana Đilasa, koji je tražio od svih bivših ministara iz DS da vrate poslaničke mandate.

(Telegraf.rs/ Agencija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA