DAČIĆ: Ja sam na Vučićevoj strani

- Ovde je od prvog dana formiranja vlade počelo da se govori da će vlada biti na staklenim nogama, međutim nijedna velika stvar u državi nije urađena, a da se o tome nismo konsultovali, ili da o tome nismo razgovarali sa predsednikom države - rekao je premijer

  • 8

Premijer Ivica Dačić ocenjuje da će aktuelna vlada opstajati dok ima rezultata, i dodaje da se u vladajućoj koaliciji ne planiraju prevremeni parlamentarni izbori.

Povodom spekulacija o sukobima unutar SNS, Dačić je rekao da je na strani lidera te stranke Aleksandra Vučića, a protiv protivnika promena.

Dačić je u emisiji "Teška reč" na TV Pink rekao da se u vladajućoj koaliciji ne planiraju prevremeni parlamentarni izbori, što dokazuju i poslednje ekonomske mere.

- Nisu problem izbori, nego moramo da definišemo da li se plašimo problema. Koji će politički ludak da izađe sa ovakvim brojkama, da govori šta nas čeka narednih godina i da planira izbore. Izbora će biti ako dođe do problema u funkcinisanju vlade ili ako bude postojala takva klima u društvu - rekao je Dačić gostujući na televiziji "Pink".

Komentarišući spekulacije javnosti o tome da li u Srpskoj naprednoj stranci postoje suprotstavljene struje, Dačić je rekao da ne želi da se meša u unutrašnje stvari koalicionog partnera, ali da se radi o organizovanom pružanju otpora promenama u društvu.

- Ja sam na strani Vučića. Ovde je od prvog dana formiranja vlade počelo da se govori da će vlada biti na staklenim nogama, međutim nijedna velika stvar u državi nije urađena, a da se o tome nismo konsultovali, ili da o tome nismo razgovarali sa predsednikom države. Stalno su podgrevali naše sukobe, ali je to zapravo bio veliki otpor promenama - objasnio je Dačić.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    13. oktobar 2013 | 22:09

    Ti si uvek na vodecoj strani. I ti i svi preletaci. Gadite mi se svi ali bas svi. Za jednog ne mogu da kazem nesto dobro. Isti ste svi

  • Otpisani

    13. oktobar 2013 | 22:30

    Bas me cudi!Samo pazi na bananu,jer ako se otkliznes ispasce Koferce!

  • Srdjan

    13. oktobar 2013 | 22:46

    Samo se ti šlepaj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA