MRKIĆ: Hrvatska prva da povuče tužbu!

- Hrvatska je prva podnela tužbu protiv Srbije i ona prva treba i da je povuče - smatra ministar spoljnih poslova Srbije

  • 3

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivan Mrkić, komentarišući navode hrvatskih medija da zvanični Zagreb ipak neće povući tužbu za genocid protiv Srbije, izjavio je da je redosled poteza jasan - Hrvatska je prva podnela tužbu protiv Srbije i ona prva treba i da je povuče.

- Tako je dogovarano u svim mojim susretima sa koleginicom Vesnom Pusić, dakle da konsekutivno obavimo povlačenje - rekao je Mrkić za "Danas".

Prema rečima šefa srpske diplomatije, "vreme u kome smo jedni druge zasipali tužbama i kontratužbama treba da ostane iza nas".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ej

    15. oktobar 2013 | 11:59

    zasto srbija ne podnese dokaze za jasenovac i ostala mesta gde su nas klali,vadili oci,na zivo vadili srce i da ne nabrajam te ogavne stvari sta su nam radili,a nisu odgovarali za taj genocid.nemate pravo da odlucujete o milion ubijenih srba kako vam se hoce..ko ste vi gospodine mrksicu da ubijene srbe koristite u vasoj trgovini sa evropom i genocidnom ustaskom drzavom

  • olga

    15. oktobar 2013 | 15:00

    Hrvatska se baš nešto misli i žuri da sprovede ono što joj ovaj Miloševićev diplomata predlaže.

  • smoky

    15. oktobar 2013 | 10:24

    Jadna nam majka sa takvima kao sto ste vi, ostavili ste srbe s one strane drine na cedilu kad im je pomoc bila najpotrebnijana a da necete prodati i srbiju. Vi kao da neznate sta su hrvati uradili ili morate da cutite zbog pregovora sa EU.pa sta ce danas ikom normalnom EU . Ponasate se poput sektasa koji vade tekstove iz biblije i tumacite ih kako i koliko njima odgovara. Zasto narodu nije dostupna cela knjiga o EU??? Onaj ko vas placa ne doZvoljava va da nam je date!!!???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA