Svi ministri u izbornoj kampanji na KiM

Do 3. novembra za kada su zakazani lokalni izbori na Kosovu srpski državni vrh intenziviraće kampanju. Posete premijera Ivice Dačića i prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića još se dogovaraju

  • 0

Srpski državni vrh intenzivira kampanju uoči lokalnih izbora na Kosovu, a plan je da do 3. novembra pokrajinu obiđu najviši funkcioneri.

Kako prenose Večećrnje novosti, već u četvrtak će trodnevnu posetu započeti 13 načelnika okruga iz centralne Srbije i Vojvodine, koji će obići kulturne i verske znamenitosti, razgovarati sa građanima i opštinskim rukovodstvima o problemima lokalnih samouprava. Oni će posetiti i nekoliko manastira, kao i Pećku patrijaršiju.

U sredu će u pokrajini biti i ministarka energetike Zorana Mihajlović, koja će obići Valač, Gazivode i Trepču. Narednih dana Kosovo će posetiti i ministarka zdravlja Slavica Đukić Dejanović i guvernerka NBS Jorgovanka Tabaković.

Posete premijera Ivice Dačića i prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića još se dogovaraju na relaciji Kancelarija za KiM - Misija EU u Prištini.

(Telegraf.rs / Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA