VUČIĆ: Srbija je bezbedna zemlja!

Prvi potpredsednik Vlade napominje da pripadnici Bezbednosno-informativne agencije rade najrizičniji posao i da na profesionalan način štite naše državne interese

  • 12

Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić, na obeležavanju dana Bezbednosno-informativne agencije (BIA), poručio je da se zbog predanog rada pripadnika te agencije može reći da je Srbija bezbedna zemlja i da je u sigurnim rukama.

Vučić je rekao da je ponosan na činjenicu da BIA i njeni pripadnici na najbolji i apsolutno profesionalan način štite državne i nacionalne interese Srbije.

- Ponosan sam na činjenicu da Bezbednosno-informativna agencija, odnosno njeni pripadnici, na najbolji i apsolutno profesionalan način štite naše državne i nacionalne interese i želim za ljude koji to ne znaju da kažem da su to ljudi koji su posvećeni veoma teškom poslu, da rade najrizičniji posao, da se neretko suočavaju sa velikim opasnostima - rekao je Vučić.

On je naglasio da pripadnici BIA, iako rade najrizičniji posao, ne znaju ni za strah ni za bilo kakve poteškoće, ni probleme u obavljanju posla.

(Telegraf / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA