HIT: Imali radnu subotu jer su dočekivali Dačića! (FOTO)

Pogledajte na koji način vlasti motivišu radnike u prosveti iz Gnjilana da odu na miting premijera Srbije u Gračanicu

  • 13

Koliko su predstojeći lokalni izbori na Kosovo i Metohiju od velike važnosti za institucije države Srbije i za tamošnje funkcionere, najbolje govori fotografija koja je preplavila društvene mreže i koja opisuje kako se nastavnici u Gnjilanu obaveštavaju o prisustvovanju na predizbornom mitingu u Gračanici.

- Obaveštavaju se svi zaposleni radnici OŠ "Vuk Karadžić" Gnjilane - Šilovo da se u subotu 19.10.2013. godine organizovano ide u Gračanicu obezbeđenim prevozom, a radi dočeka predsednika Vlade Republike Srbije. Polazak je u 11 sati iz G. Kusca. Na preporuku lokalne samouprave i školske uprave Ranilug, subota 19.10.2013. godine je radna subota, odnosno zaposleni imaju radnu obavezu da toga dana budu prisutni. Uprave škole imaju obavezu da dostave spiskove radnika koji nisu bili prisutni - kaže se u ovom obaveštenju koje postalo svojevrsni hit na Tviteru i Fejsbuku.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sinisa

    21. oktobar 2013 | 14:43

    Pa ko bi inace dosao njega da slusa... Skoro pa niko...

  • Aleksandar KM

    21. oktobar 2013 | 15:34

    Hvala Bogu da je neko ovo objavio,eto kako nas ucenjuju i prete. Sta nam tek rade terajuci nas da izadjemo na izbore,a to niko ne objavljuje.

  • Super

    21. oktobar 2013 | 14:56

    Benzin troshak da opravda...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA