DRECUN: Nema svađe između SNS i SPS

- U svakoj koaliciji mogu da postoje različita razmišljanja o tome na koji način rešiti neki problem - rekao je predsednik Odbora za Kosovo i Metohiju Skupštine Srbije

  • 3

Predsednik Odbora za Kosovo i Metohiju Skupštine Srbije Milovan Drecun izjavio je danas da za sada ne vidi nikakav problem u odnosima između Srpske napredne stranke (SNS) i Socijalističke partije Srbije (SPS).

Drecun je, gostujući u Jutarnjem programu TV Pink, rekao da "nema svađe" između SNS i SPS, a da u svakoj koaliciji mogu da postoje različita razmišljanja o tome na koji način rešiti neki problem.

- Ključna stvar za opstanak vlade je koliko će koalicioni partneri, prevashodno SPS, moći da prate SNS u dubinskim suštinskim reformama društva, a za sada se pokazuje da mogu - rekao je Drecun.

Prema njegovim rečima, SNS je pokazala u proteklih godinu i po dana da je maksimalno posvećena borbi protiv korupcije i rešavanju najtežih ekonomskih problema, a u tome ju je pratila i SPS.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hercegov grad

    24. oktobar 2013 | 11:25

    jadne su to partije koje moze da posvadja kriminalac Beko?!

  • Draža Mihajlović

    24. oktobar 2013 | 18:19

    Drecune lutko , ti si se borio na Kosovu i izborio za poslaničku klupu. Kad tebe slušam nije mi jasno kako smo izgubili Kosovo , ti sve znaš i sve si znao a ono prc.!,! Tako da mi je muka od tvoje priče i od tvoje pojave. Ispaljivač!!

  • Sredo

    24. oktobar 2013 | 14:33

    Nema razloga za neslaganje, SNS je pokazala da je odgovorna stranka koja se bori za narod i sve dok ih SPS bude sledila stvari ce se odvijati kako treba!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA