JEMELJANOV: Rusija neće priznati rezultate izbora na Kosovu

Pravedna Rusija će istaći predlog projekta rezolucije koji osuđuje održavanje nelegitimnih izbora u pokrajini, rekao je Mihail Jemeljanov i dodao da kada se Srbi bore za teritorijalni integritet zemlje, bore se i za Rusiju

  • 5

Rusija neće priznati rezultate lokalnih izbora na Kosovu, jer Republika Kosovo ne postoji, rekao je na susretu s predstavnicima privremene skupštine autonomne pokrajine Kosovo i Metohija zamenik rukovodioca frakcije Pravedna Rusija u Državnoj dumi Mihail Jemeljanov.

Prema njegovim rečima, na sednici Dume koja će biti održana 12. novembra, Pravedna Rusija će istaći predlog projekta rezolucije koji osuđuje održavanje nelegitimnih izbora u pokrajini, preneo je "Glas Rusije".

Patriotske snage RF shvataju da kada se Srbi bore za teritorijalni integritet zemlje, bore se i za Rusiju, rekao je Jemeljanov.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • стрептомицин

    30. oktobar 2013 | 19:11

    Џабе када их марионетска власт у Србији признаје, а слуђени народ гледа као хипнотисан, к'о да се решава судбина неке непознате земље. Брука. Још једном су Руси већи Срби од Срба ...

  • Mswe

    30. oktobar 2013 | 22:11

    Naravno da su veći srbi od srba. Mi bi rođenu majku prodali za keš. Sladak je život kad te ispred kuće ceka crni audi. Zato se zabranjuje Obraz a reklamira parada pedera.

  • marko

    30. oktobar 2013 | 21:05

    Jesu veci srbi zato su nam i pomogli samo ne mogu da se setim kad? A da nikad...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA