VULIN: Samo Tači i DSS srećni zbog incidenta u Mitrovici!

- Samo su oni zadovoljni onim što se desilo u Kosovskoj Mitrovici i što su Srbi propustili priliku da sudbinu uzmu u svoje ruke. Nečuvene su i neshvatljive optužbe pripadnika bojkot-kampanje na račun Vlade Srbije - izjavio je Aleksandar Vulin

  • 2

Ministar bez portfelja zadužen za Kosovo i Metohiju Aleksandar Vulin izjavio je večeras da se incidentima tokom izbora u Kosovskoj Mitrovici raduju samo kosovski premijer Hašim Tači i Demokratska stranka Srbije.

- Samo su oni zadovoljni onim što se desilo u Kosovskoj Mitrovici i što su Srbi propustili priliku da sudbinu uzmu u svoje ruke. Nečuvene su i neshvatljive optužbe pripadnika bojkot-kampanje na račun Vlade Srbije, a posebno "da je radila ono što su oni radili - izjavio je Vulin na konferenciji za novinare i dodao da postoje snažni pritisci da se poništi glasanje svuda, da se ovo što se desilo u Kosovskoj Mitrovici iskoristi kako bi se Srbima onemogućilo da rezultate koje su ostvarili prikažu pred celim svetom.

Izlaznost je, kako je rekao, bila očekivana i zadovoljavajuća, pa je tako do prekida izbora u Leposaviću izašlo 5.000 glasača, u Zubinom Potoku 3.000, a u Zvečanu više od 1.000 glasača.

Dodao je da je najniža izlaznost u opštinama južno od Ibra bila viša od 51 odsto, pa čak i preko 60 odsto.

- Samo zahvaljujući njima možemo da kažemo da će Zajednica srpskih opština biti formirana i da ćemo se izboriti. Jedino što smeta formiranju ZSO je ovo što se desilo u Kosovskoj Mitrovici - rekao je Vulin.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pivo 0.5

    4. novembar 2013 | 13:27

    Док вам овакви као Вулин кроје" гаће и воде озбиљну" Политику,нема среће међу Србима,ма гдје живјели!Разлог бојкота лежи и у одабиру Вулина за главног у Влади Србије за Космет!

  • MMilan

    4. novembar 2013 | 17:01

    A cudo li se onaj mrljavi Kostunica ne oglasi sad,obavestite ga sta mu rade kadrovi po Severu Mitrovice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA