Tadić: Možda se vratim u domaću politiku

- Potrebno je da se izgradi simetrija između vlasti i opozicije. Ako ne postoji mogućnost da sadašnji lideri tu simetriju obezbede, moramo da pronađemo druga rešenja - kaže počasni predsednik DS-a

  • 22

Bivši predsednik Srbije i počasni predsednik Demokratske stranke (DS) Boris Tadić rekao je da nije isključeno da se vrati u domaću politiku i da će o tome razgovarati s liderima opozicionih stranaka.

- Ja ću o tome razgovarati s ljudima iz DS-a ili političkog bloka koji će nastupiti na narednim izborima. Ja sam spreman da pomognem. Kao što sam rekao, potrebno je da se izgradi simetrija između vlasti i opozicije. Ako ne postoji mogućnost da sadašnji lideri tu simetriju obezbede, moramo da pronađemo druga rešenja - rekao je Tadić za Radio S.

Na pitanje da li je moguće ujedinjenje Demokratske stranke i Liberalno-demokratske partije, on je naveo da o tome nije bilo govora, i da je to medijska interpretacija.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MikiGrobar

    6. novembar 2013 | 09:20

    Nemoj borhani ko Boga te molim

  • Trvi-CZV

    6. novembar 2013 | 09:39

    Nemoj..sta ce ti to...i narodu opet...bolje je ovako

  • Клисура

    6. novembar 2013 | 09:32

    Поштовани бивши председниче, боље је да се не враћате у домаћу политику, са дужним поштовањем али за време вашег политиканства, у Србију се увукла најтежа болест, звана корупција, за коју не кажем да сте 100% само ви криви тј. ваша странка али у најмању руку сте требали да је смањите тј. сузбијете, а криви сте на тај начин, што сте, да сачувате власт запошљавали и курту и мурту. Шта сад требамо поново тсмо јел? Боље идите у страну политику, немојте више у домаћу!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA