Vulin: Trenutno vode Albanci, ali to se može promeniti

- Zahvaljujem Srbima što su izašli u najvećem broju do sada, da je bilo lako - nije, da je to nešto čemu se radujemo - nije, ali to je bilo potrebno - kaže ministar bez portfelja zadužen za Kosovo i Metohiju

  • 4

Ministar bez portfelja zadužen za Kosovo i Metohiju Aleksandar Vulin upozorio je da je trenutno stanje glasova u severnoj Kosovskoj Mitrovici tako da vode Albanci, ali da se to može promeniti, budući da se izbori ponavljaju na tri biračka centra.

Vulin je na početku sednice Odbora za Kosovo i Metohiju rekao da su Albanci trenutno u prednosti za oko 2.500 glasova u severnoj Kosovskoj Mitrovici i sa tim stanjem neko od Albanaca će biti predsednik opštine.

Vulin je naveo da je, prema nezvaničnim informacijama koje je dobio, u Zubinom Potoku pobedio kandidat liste "Srpska", gde je izašlo oko 22 odsto birača. Prema njegovim rečima, slična je situacija u Leposaviću, dok je u Zvečanu odziv birača nešto manji.

Vulin je zahvalio svim Srbima koji su u nedelju izašli na izbore na KiM.

- Zahvaljujem Srbima što su izašli u najvećem broju do sada, da je bilo lako - nije, da je to nešto čemu se radujemo - nije, ali to je bilo potrebno - poručio je Vulin.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa

    7. novembar 2013 | 10:54

    a zato su tolko kukali da se ponove izbori u celoj mitrovici. pa valjda je logicno da ih ponavljas samo na mestima gde se nesto desilo, a vi sto niste ubedili kosovare u to sta je dobro za njih, ne vidim sta sad hocete. ako hoce siptara za gradonacelnika, neka im. samo nek nas ostave vise na miru i ne ocekuju pare vise. u celoj srbiji 30 godina dobijaju po 100 evra svakog meseca svi koji su otisli sa kosova bez obzira kad je to bilo i da li imaju posao ili ne.sto to ne kazu javno nasi politicari>!!

  • Stranac

    7. novembar 2013 | 11:23

    Sasa izvini druze ali srbi sa kosova su izgubili kosovo bas zbog nemarnosti neladasnjih srpaskih politicara i dosta vise sa tom pricom srbija pomaze pa vi dadoste kospvarima srb pasose pa vas obrukase svuda redom po svetu dobro znas na koga se to odnosi ovako ce biti sve dok mi iz srb ne zaboravimo kosovo jer od uspomena se ne zivi...

  • ja to tako!!!!

    7. novembar 2013 | 12:44

    Nezna covek kone vise da veruje, sve otislo u vraziju mater!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA