OPOZVANA: Zorica Tomić nije više ambasador u Parizu

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić postavio je Stanimira Vukićevića za ambasadora u Bosni i Hercegovini, a opozvani su i ambasadori Srbije pri UNESKO u Parizu, Tunisu, Češkoj i Nigeriji

  • 8

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić postavio je Stanimira Vukićevića za ambasadora u Bosni i Hercegovini, objavljeno je u najnovijem broju "Službenog glasnika Srbije".

Zorica Tomić opozvana je sa dužnosti ambasadora pri Stalnoj delegaciji Srbije pri UNESKO u Parizu, a Milica Čubrilo Filipović sa dužnosti ambasadora u Tunisu.

Maja Mitrović opozvana je sa dužnosti ambasadora u Češkoj Republici, dok je Rifat Rondić opozvan sa dužnosti ambasadora u Saveznoj Republici Nigeriji.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Juga

    7. novembar 2013 | 11:02

    Bolje ionako se samo bahatila tamo. Predaje kulturologiju a ni k od kulture

  • sasa

    7. novembar 2013 | 12:50

    a sta su njene kvalifikacije bile kad je postavljana bila necija zena svalerka tetka sta aaaaaaaaaaaaaaaaaa sestra mirjane bobic mojsilovic uuuuuuuuh sto ne kazaste a ko je ta ona sto je bila bliska sa tadicem opaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a to je onaj sto jos misli da je predsednik srbije da da eeeeeeeee srbijo sta si docekala pa ima li bar neko da je zavrsio diplomatiju i da ima zvanje diplomate od karijere ambasador

  • ljubica

    7. novembar 2013 | 14:07

    Da li je to ista Zorica Tomic koja je trazila 7.000 evra mesecno za stan u Parizu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA