VULIN: Uskoro imena krivaca za nerede na izborima

Za nekoliko dana biće poznata imena onih koji su nasilno prekinuli glasanje u Kosovskoj Mitrovici, rekao je Aleksandar Vulin i odbacio navode člana kosovske vlade Envera Hodžaja da su kutije lomili profesionalci

  • 2

Ministar bez portfelja u Vladi Srbije zadužen za Kosovo i Metohiju Aleksandar Vulin izjavio je da će za nekoliko dana biti poznata imena onih koji su nasiljem i neredima prekinuli glasanje u Kosovskoj Mitrovici.

Vulin je, gostujući u "Dnevniku" RTS-a, odbacio navode člana kosovske vlade Envera Hodžaja, koji je rekao da glasačke kutije nisu lomili huligani već profesionalci, pripadnici srpske državne strukture.

To je pokušaj da se napakosti Srbiji, da iz te nesreće koja se desila prošle nedelje još malo profitira Priština, rekao je Vulin.

- Na severu Kosova postoji nekoliko hiljada pripadnika Kfora, ne postoji iole respektabilna obaveštajna služba koja nema svog eksponenta na Kosovu i Metohiji, posebno na severu i od svih njih smo uspešno to uspeli da sakrijemo, osim od Hodžaja i DSS-a. Samo te dve organizacije su u stanju da optuže Srbiju za nerede na Kosovu i Kosovskoj Mitrovici - rekao je Vulin.

On je pozvao Srbe da u što većem broju izađu na izbore. "Srbi, okupite se, imate jednu šansu", rekao je Vulin.

(Tekegraf.rs / FoNet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA