DRECUN: Srbi u Kosovskoj Mitrovici biraju da li će dalje sa Srbijom

Predsednik skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju je naglasio da, ukoliko Srbi izaberu da budu izolovano ostrvo koje će prkositi sebi samima, "neka im je bog u pomoći"

  • 2

Predsednik skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun izjavio je danas da Srbi u Kosovskoj Mitrovici na nedeljnim izborima biraju da li će u nastavak borbe za opstanak na Kosmetu ići sa državom Srbijom ili će biti izolovano ostrvo.

On je, gostujući na RTS-u, rekao da će to biti poruka upućena Srbima sa današnjeg skupa u Kosovskoj Mitrovici.

Drecun je naglasio da, ukoliko Srbi izaberu da budu izolovano ostrvo koje će prkositi sebi samima, "neka im je bog u pomoći".

- Srbija mora da ide napred i srpski narod. Svi oni su dovoljno mudri da izaberu ono što predstavlja budućnost - rekao je Drecun.

On je dodao da će svi koji su izazivali nerede na izborima u Kosovskoj Mitrovici biti procesuirani i da očekuje da će na ponovljenim izborima 17. novembra izlaznost Srba biti veća, jer se, kako kaže, promenila realnost.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA