Vučić: Očekujem veću izlaznost Srba u Mitrovici

- U ponedeljak ili utorak će biti održana sednica Vlade Srbije na kojoj će biti doneta odluka o privremenom organu uprave u Beogradu - kaže prvi potpredsednik Srbije

  • 1

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će u ponedeljak ili utorak biti održana sednica Vlade Srbije na kojoj će biti doneta odluka o privremenom organu uprave u Beogradu.

Vučić je novinarima u parlamentu rekao da "ne razume nervozu pojedinih ljudi" i da je valjda svima u interesu da se nađe najbolje rešenje za Beograd.

- To je naša namera i to ćemo i da uradimo u narednim danima - rekao je Vučić, koji je ponovio da će se sednica vlade o tom pitanju održati u ponedeljak ili u utorak.

Prvi potpredsednik vlade izjavio je danas da očekuje veću izlaznost na ponovljenim izborima u Kosovskoj Mitrovici, ali je dodao da je odluka o tome na našem narodu koji tamo živi.

- Smatramo da je veoma dobro da izađu, veoma dobro za njih - rekao je Vučić novinarima u parlamentu, i dodao: - Svaku njihovu odluku ćemo poštovati.

On je, međutim, rekao da ne razume napade i kritike koje stižu ovih dana i od onih koji se zalažu za izbore, ali i onih koji pozivaju na bojkot.

- Da mi drže predavanja oni sa 800 osvojenih glasova, a mi smo osvojili više od 20.000, to nije lako razumeti - rekao je Vučić.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bole

    15. novembar 2013 | 20:06

    Narod ima veliko poverenje u Vucica i sigurno ce ga poslusati i izaci u velikom broju na izbore!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA